24.12.2023 Lovski dom 3

V iztekajočem se letu je lokacija novega lovskega doma dobila nov obris.

Kot ste večina mimo vozečih članov LD verjetno opazili, nam je izbrani izvajalec na podlagi predhodnega razpisa in rušitvenega načrta, v skladu s predhodnimi navodili , odstranil obstoječi objekt in pripravil oziroma ustrezno uredil lokacijo, na kateri bomo v primernem času izgradili novi Lovski dom.

Lokacija je tako pripravljena za naslednje korake.

Revirni gozdar nam je izdal odločbo o poseku  drevja nad mestom gradnje.

V skladu z našimi  finančnimi zmožnostmi, naj bi se  v naslednjem letu, pristopilo do izgradnje prve faze novega Lovskega doma, z izbranim izvajalcem.

Tudi na tem mestu, se tako vodstvo LD zahvaljuje članom LD, za doprinos v letu 2023, tako pri delu v lovišču kot izvajanju odvzema (predvsem jelenjadi in strpnosti pri odvzemu gamsov). Posebna zahvalo pa pritiče skupini, katera deluje v  okviru  lovnega turizma.

Pred nami je obdobje,  skozi katero so  nam poti   do želenega cilja znane. Poti do izbranega  cilja se razlikujejo samo v času dolžine poti. Ustrezen doprinos vseh članov LD za dosego zastavljenega cilja, pa bo gradbenemu odboru močno olajšalo hojo po poti do izgradnje novega Lovskega doma.

Scroll to Top