01-04-2023 Spletna stran LD Podbrdo

SPLETNA STRAN LD PODBRDO

Redni obiskovalci naše spletne strani, ste verjetno seznanjeni, da se obetajo spremembe na naši spletni strani.

Lastnik domene bo prenehal delovati kot ponudnik spletne strani.

Tudi program, v katerem naša spletna stran deluje, ne dopušča več možnosti posodabljanja, kot bi si želeli.

Osebno si ne predstavljam več delovanja LD Podbrdo, brez uporabe spletne strani.

Lovski odzivnik, aktualni dogodki, družinski akti, zapisniki, foto galerije…… . Marsikaj je vredno ogleda in po mojem mnenju je prav, da ostanejo posamezni dogodki zabeleženi v trajnem spominu tudi našim zanamcem. Nič koliko dogodkov bi utonilo v pozabo, če ne bi bili objavljeni na naši spletni strani.

Zavedam se, da je krog obiskovalcev spletne strani majhen, ampak to ne pomeni, da ne smete biti seznanjeni o aktualnem dogajanju.

Žal v vseh teh letih, nisem pridobil k sodelovanju nobenega člana LD (razen dostavljenega slikovnega gradiva, kar pa je v večini primerov pomenilo izhodišče za ustvarjanje zgodbe). Tako postaja spletna stran bolj moje glasilo, v obliki mojih viden določenih stališč ali dogodkov, kot pa glasilo LD Podbrdo. Če ne bi izražal teh mojih videnj, potem bi bil krog možnih objav še veliko manjši.

Prav zaradi tega vabim obiskovalce k sodelovanju. Zaupajte mi, predvsem kaj želite, da vsebuje naša spletna stran. Sporočite mi, kaj bi ohranili, nadgradili ali pa enostavno ukinili na naši spletni strani.

Sedaj je čas, ko je nova zasnova spletne strani v izgradnji, za nove ideje ali pobude. Ko bo nova spletna stran pričela delovati ne želim poslušati, kako bi moralo biti, kaj mora biti in predvsem zakaj bi moralo biti objavljeno.

Razmisli, zapiši in sporoči!

Kaj, zakaj, kako!

Enostavno.

Scroll to Top